vineri, 10 iulie 2009

Dezvirginare

Nu gasesc o exprimare mai adecvata pentru starea care apare atunci cand ti se intampla ceva socant si neplacut care iti schimba total perceptia de pana atunci. Ceva se rupe...Ca atunci cand descoperi ca ai fost inselat si mintit pe deasupra, intr-o combinatie letala (nu, e o poveste recenta). Chiar daca n-o sa ti se mai intample niciodata, nu mai ai acea incredere senina de la inceput, s-a pierdut un strat de inocenta. Se poate reface ? inca n-am un raspuns final, dar pana acum as zice ca nu.

Have you seen my childhood ?......

El si "Will you be there" exprima asa de bine povestea lui MJ... Amandoua cantece foarte frumoase, cu versuri pe masura, scrise tot de el. Da, m-am uitat la Memorial pe CNN, unde au avut bunul-simt sa nu comenteze nimic in timpul evenimentului. Si desi nu mai ascultasem muzica lui de ani de zile, mi s-a parut emotionant. Pentru paradoxurile lui, pe care si le-a pastrat pana la sfarsit (am citit ca si in ultimele interviuri cand a fost intrebat, a negat ca si-ar fi facut vreo operatie estetica, in afara de 2 la nas...din motive medicale). Pentru paradoxul de a fi timid si atat de nesigur desi atat de idolatrizat. Si nu, nu cred ca asa patesc toti care ajung sa aiba prea mult succes- doar cei care, pe un fond labil, se trezesc cu acest succes imens pe care nu-l pot gestiona.
Michael, negrul care a lasat in urma cu 3 copii albi, deci care se pare ca si in ce priveste proprii copii a ales sa le transmita o alta identitate de rasa decat a lui.
Have you seen my Childhood?
I'm searching for the world that I Come from
Cause I've been looking around
In the lost and found of my heart...
No one understands me
They view it as such strange eccentricities...
Cause I keep kidding around
Like a child, but pardon me...
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things...
It's been my fate to compensate,
for the
Childhood
I've never known...