marți, 24 noiembrie 2009

Bancherul german

Recunosc, din cand in cand mai "frunzaresc" pe net presa mondena, se soldeaza cu un efect imediat de relaxare a creierului atunci cand sunt prea obosita sa mai imi ocup mintea cu ceva de substanta.
Am avut ocazia clara sa constat cat de mult distorsioneaza asa-zisa presa mondena cand am citit cam acum o luna un articol despre o idila a Mariei Dinulescu cu un personaj pe care se intampla sa-l cunosc: un project manager de la o firma germana din domeniul constructiilor, de care se scria ca e "agent imobiliar", "trebuie sa plece in curand din Romania" si ca " a asteptat-o de ziua ei cu un pat presarat cu petale de trandafir": http://www.cancan.ro/2009-09-10/Maria-Dinulescu-se-iubeste-cu-un-neamt.html. Evident, nimic din toate astea nu era real, lucru confirmat chiar de baiatul in cauza, cu care s-a nimerit sa ma intalnesc intr-un grup de cunostinte comune. Altfel, baiatul chiar de foarte mult bun-simt, nu se impauna cu relatia si nu poza in vreun macho man, se vedea ca tine la actrita dar fara sa faca din asta un spectacol. A fost amuzant cand a precizat ca ea nu e deloc genul care sa guste surprize de genul petalelor si ca nu ar fi garantat pentru reactia ei in cazul in care ar fi incercat asa ceva..
Azi imi cad ochii pe un alt articol in aceeasi publicatie in care se face referire la el ca la "bancherul german". De la agent imobiliar, la bancher in 2 luni chiar e ceva. Mi-as dori sa am si eu asa o evolutie spectaculoasa.