luni, 19 aprilie 2010

Multumim din inima primariei

De luna asta au inceput ridicarile de masini si in sectorul nostru. Pana acum primarul - care chiar a facut mai multe lucruri ok, se vad cu ochiul liber diverse imbunatatiri , mai ales prin comparatie cu stagnarea din anii precedenti cu Inima mica Inimaroiu- dovedise ceva bun-simt referitor la subiect si declarase ca nu va incepe aceste ridicari pana ce nu rezolva problema locurilor de parcare. Acum, probabil ca a considerat ca e rezolvata si a purces la masuri coercitive pentru nesabuitii care o mai lasa in statii, in dreptul zebrelor, s.am.d. S-or fi suplimentat locurile prin alte parti, in a mea - Tineretului/ Vacaresti nu e absolut nicio schimbare: locuri platite nu sunt pentru ca deja le au mai vechii locatari din zona de ani de zile, iar in rest, daca ajungi seara acasa - deja dupa orele 19-20.00 nu mai gasesti nimic liber in jurul blocului si trebuie sa te orientezi in bulevard. Unde nici acolo nu ai prea mult de ales, au fost dati cand m-am invartit minute bune. Amenda + toate taxele ? aproape 600 ron. Putin, nu ?
Sunt de principiul ca taxele trebuiesc platite si ca indiferent cate tare are statul roman, macar platindu-le ii oferim o baza sa faca ceva de acum incolo. Dar suma asta, in conditiile date, e chiar un abuz. Cu exemple din astea inteleg de ce-ti vine o mare greatza care se poate generaliza la tot ce reprezinta stat/ perspective in Romania.
A mea era parcata in statie. Probabil ar fi trebuit sa o aduc pe bloc, daca nu m-am putut decide sa blochez masinile unor vecini..sau sa parchez in alt cartier si sa vin pe jos.