luni, 28 septembrie 2009

Zugravesc deci sunt semi-nomada

...adica mai exact am cam 2 incaperi functionale in tot apartamentul, din care 1 semi-functionala de fapt, intrucat in bucataria care nici ea nu e terminata mananc pe un colt de masa, dupa ce am grija sa mai sterg o data stratul de praf si var care se depune zilnic peste toate cele..iar in dormitor sunt ingramadite covorul din sufragerie si alte chestii care n-au mai avut loc acolo sub stratul multiplu de folii. N-am acces la internet, tv, dvd.. , singura varianta de divertisment cand ajung acasa e sa ma bag in pat si sa citesc ceva, lucru pe care evident nu-mi vine sa-l fac mai devreme de ora 11....asa ca singura solutie e sa ajung acasa cat mai tarziu, logic, nu ? Asa ca de saptamana trecuta, de cand a devenit critic, am avut grija fie sa-mi gasesc ocazii de socializare fie sa vad cate un film. Asa am ajuns la Abrazos Rotos sau Broken Embraces - ultimul Almodovar, care nu m-a dezamagit, e un film de stare, si imi place indrazneala de a arata aceeasi actrita urata si superba in decurs de 2 ore.
Am vazut si Amintiri din Epoca de Aur, nu e de vreo mare profunzime comparabil cu 4-3-2, dar e un film amuzant (sala de la Studio, care era plina sambata seara la ora 8, a hohotit cam din 5 in 5 minute la tot felul de detalii) si util aducerilor aminte - asa cum a si declarat Mungiu ca vrea sa-l faca.
Asa ca sunt in faza aia in care realizezi ca dezastrul din casa nu se termina in alea 2 saptamani cat ti-a promis meseriasul si nu-ti ramane decat sa te inarmezi cu rabdare..Inca am emotii si cu cromatica, mai ales in sufragerie unde am un perete cu o tehnica mai speciala la sfatul designerului de interioare :)...ceva auriu aplicat peste o baza olive...Sper sa iasa bine..cert e ca voi avea o casa plina de culoare in final. Ca-mi va si placea ce a iesit, nu e sigur:)